CSR: Bani pentru amenjarea unui centru de tratare a cancerului la copii la Timisoara

0

Asociatia Salveaza Vieti a initiat in decembrie 2010 o campanie de strangere de fonduri. Obiectivul campaniei este strangerea unui milion de euro pentru construirea unui centru de diagnostic si tratare a cancerului la copii, la Clinica de Oncopediatrie Luis Turcanu in Timisoara.

Vodafone a donat 350.000 euro pentru amenjarea unui centru de tratare a cancerului la copii!

Vodafone, prin intermediul fundatiei sale corporative, a donat 350.000 euro in cadrul unei ample campanii de strangere de fonduri initiata de Asociatia Salveaza Vieti, anunta responsabilitatesociala.ro

Pentru atingerea obiectivului, Asociatia Salveaza Vieti in parteneriat cu Fundatia Vodafone vor desfasura in continuare o campanie de strangere de fonduri prin SMS. In perioada 15 ianuarie – 31 martie oricine poate dona 2 euro printr-un SMS la 858.

Sursa: responsabilitatesociala.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează