CHESTIONAR pentru persoanele interesate să acceseze fonduri nerambursabile pentru înființarea de întreprinderi sociale

0

FINANȚARE NERAMBURSABILĂ PENTRU ÎNFIINȚAREA DE ÎNTREPRINDERI SOCIALE

Fiatest își propune să acceseze fonduri nerambursabile pentru înființarea de întreprinderi sociale în mediul urban/ rural.

Chestionarul se adresează personelor interesate de a deveni antreprenori sociali și are ca scop identificarea interesulului pentru un astfel de program și nevoile de sprijin.

Completarea chestionarului îți oferă oportunitatea de a fi contactat cu prioritate la demararea proiectului.

Fiatest respectă prevederile Regulamentului (UE) nr. 2016/679 din data de 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (prescurtat GDPR). Datele personale furnizate de dvs. sunt utilizate exclusiv pentru fundamentarea nevoilor grupului țintă vizat și pentru eventuala contactare dacă este exprimat interesul de participare la proiect. Datele dumneavoastră personale nu vor fi transferate către terți.

Link catre chestionar aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOEjr7tOyl_MeF_SQu3CqJgR4LCIU3oD_GMrNAj5YS8Wg1oQ/viewform

Timpul de completare a chestionarului este de aproximativ 3-5 minute.

Despre FiaTest

FiaTest și-a început activitatea în 1990, fiind prima companie românească de consultanță specializată în managementul calității și în educația adulților. Odată cu evoluția clienților noștri, ne-am dezvoltat competențele în patru direcții principale: sisteme de management pentru industrie și administrație, management de proiect, instruire personal, iar din 2008, ne-am lărgit expertiza în domeniile Lean Manufacturing, Kaizen, TPM (Mentenanta Total Productivă) și Securitate IT.În cei peste 30 ani de activitate, am sprijinit peste 500 de organizații, ne-am implicat în 65 de proiecte cu finanțare națională, europeană și internațională și am organizat cursuri deschise și personalizate, la care au participat peste 10000 de cursanți.

Toate proiectele pe care le-am desfășurat s-au bazat pe experiența practică a echipei noastre și ne propunem, să oferim, în continuare, o gamă de servicii complexe și utile care să aducă organizațiilor performanțe sustenabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.