Centrul istoric Baile Herculane in patrimoniul UNESCO?

0

Centrul istoric al statiunii Baile Herculane ar putea fi inclus in patrimoniul UNESCO

Potrivit AGERPRES, centrul istoric al statiunii Baile Herculane ar putea fi inclus pe Lista Patrimoniului Mondial al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura – UNESCO.

Evident, includerea orasului in aceasta lista ar aduce o serie de avantaje statiunii.  Pe langa imagine pentru întreaga staţiune, un avantaja major sunt oportunitatile de a atrage bani pentru restaurarea cladirilor din centrul istoric.

sursa: administratie.ro

foto primaria.baile-herculane.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează