Cel mai mare terminal maritim de gaz petrol lichefiat

0

A fost inaugurat cel mai mare terminal maritim de gaz petrol lichefiat (GPL) din tara. Investitia este de circa 15 milioane de euro si este realizata in Portul Midia-Navodari.
Terminalul va fi aprovizionat cu gaze naturale aduse din zona Marii Negre, din Rusia si din Georgia. Investitia este utila in special pentru Romania, dar si pentru piata europeana.

Mai multe informatii pe hotnews.ro
PS: Multumim Cristian Pana pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează