Cel mai complet si optimizat portal al salilor de fitness si al antrenorilor sportivi din Timisoara

0

S-a lansat Fitness Timisoara – cel mai complet si optimizat portal al salilor de fitness si al antrenorilor sportivi din Timisoara

logo
Cel mai optimizat portal de profil este live la adresa www.fitnesstimisoara.ro si pe www.facebook.com/FitnessTimisoara
Cel mai compatibil site dedicat sportului este conceput pentru o utilizare optima atat pe PC, cat si pe smartphone (iPhone, Android). 
Vizitatorii au de ales dintr-o lista mare de locatii unde se face zumba, pilates, aerokicking, aquagym, arte martiale, bodyart, bodybuilding, bodypump, cardio aerobic, culturism, cursuri inot, dance aerobic, dans modern, dansuri orientale, gimnastica gravide, gym ball, k1, kangoo, karate copii, kickboxing, kinetoterapie, kyokushin-kai, masaj, mma, muay thai, polo, pride, rebound, sauna, solar, step aerobic, step dance, step fit, step tone, super jump, tae bo, ufc, yoga.Cei care cauta o locatie isi pot vedea pozitia pe o harta si pot calcula ce distanta si cat timp le ia sa ajunga pana la orice locatie de pe harta, pe jos sau cu masina (pozitia se calculeaza exact in cazul folosirii unui smartphone cu GPS – iPhone sau telefoane cu Android).Functionalitate in mod Fullscreen pentru a folosi la maxim ecranul calculatorului sau al telefonului mobil.

Numerele de telefon de pe site sunt direct apelabile printr-o simpla apasare de pe un smartphone.

Vizitatorii mai pot vota locatia sau instructorul favorit si pot folosi formularul de comentarii pentru a scrie o recenzie (voturile pot urca sau cobori o locatie in topul afisat pe site).

Inscrierea se face gratuit atat pentru locatii, cat si pentru instructorii sportivi.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează