Cea mai mare statie de sortare a gunoiului din Romania!

1

La Timisoara a fost inaugurata cea mai mare statie de sortare a gunoiului din Romania!
Statia functioneaza ca un centru de reciclare, iar potrivit EVZ.ro aproximativ 70% dintre deseurile municipale vor fi valorificate aici. Aceasta poate prelucra anual 160.000 de tone de deşeuri, sortând cele reciclabile – sticlă, plastic sau hârtie separat de materiile biodegradabile.

Potrivit stiridebine.ro „statia de sortare a necesitat o investitie de 5,5 milioane de euro, dintre care 2,2 milioane provin de la Fondul de Mediu. Aceasta este situata pe o platforma de aproximativ 9.000 de metri patrati, in zona de sud a Timisoarei.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Buna! is un tanar care sa saturat sa gunoi si visul meu e sa deschid o statie de sortare a gunoiului! doar nu stiu de unde sa pornesc daca ma puteti ajuta? Multumesc mult

Comentează