Cea mai mare moara din Romania! 11 milioane euro

3

Cea mai mare moară din România a fost inaugurată marţi, în localitatea timişoreană Carani, de grupul de firme ATON Transilvania. Investiţia germană a fost de 11 milioane euro.

Potrivit capital.ro „moara Carani 5 este la ora actuală cel mai important producător de făină din vestul României, cu o capacitate de 500 tone, în 24 ore. Investiţia de 11 milioane euro a fost susţinută printr-un proiect SAPARD de 1,2 milioane euro, adica 10% din investiţia totală”, a spus, la punerea în funcţiune a morii, directorul general al grupului de firme ATON Transilvania, Paul Milata.”

Detalii in capital.ro

PS: Multumim Andrei Radu pentru link!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Cea mai mare moara din Romania! 11 milioane euro | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    De mentionat faptul ca oamenii au deja contracte importante cu Ungaria, Anglia si inca o tara de vestul Europei (imi scapa care), si in prezent testeaza piata chineza …..

Comentează