Cea mai mare agenție de marketing online din vestul țării le oferă gratuit ajutor  proprietarilor de afaceri mici și mijlocii

0

Kiwi Agency este cea mai mare agenție de marketing online din partea de vest a țării. Agenția există de aproape cinci ani, timp în care a acumulat experiență din colaborarea cu peste 100 de clienți. În anul 2017, Kiwi Agency a depășit un record important în mediul online. A avut cel mai bine vândut curs organizat vreodată în mediul virtual. Acesta a adus venituri de peste 3 milioane de dolari. CEO-ul Kiwi Agency este Doru Pelivan, cu experiență în antreprenoriat de peste 9 ani, cu numeroase startup-uri la activ.

În viziunea Kiwi Agency, toate proiectele care aduc un plus de valoare societății în care trăim merită un marketing de bună calitate. Din această dorință a fost înființată comunitatea Kiwi Marketer, dedicată proprietarilor de afaceri mici și mijlocii care vor să își promoveze afacerea în mediul online.

Nu toate companiile au nevoie de colaborarea directă cu o agenție. Comunitatea Kiwi Marketer vine în ajutorul celor dornici să învețe și le permite tuturor, indiferent de nivelul cunoștințelor în marketing, să aibă o înțelegere completă a noțiunilor de bază pentru o promovare corectă și eficientă în mediul online.

Kiwi Marketer este ca un un grup de suport pentru cei care sunt la început de drum în marketing. Rolul principal al comunității online este acela de a oferi feedback competent celor care au întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește domeniul, dar nu se exclud subiectele conexe. Tot ceea ce contează sunt rezultatele, creșterea și câștigarea de noi clienți de către cei care aplică ceea ce învață în cadrul grupului.

Accesul la comunitate este gratuit. Echipa Kiwi Agency a pregătit materiale video explicative pentru membrii grupului, disponibile chiar de la intrarea în comunitate, și care arată cum se realizează corect o reclamă online. În momentul de față se pregătesc și alte materiale, care vor explica atât proceduri de marketing, cât și trendurile din domeniu.

Proiectul Kiwi Agency a pornit de aproape 5 ani. În tot acest timp am crescut mult, ca echipă, ca entitate, ca firmă alături de clienții și partenerii noștri. Cu timpul, a trebuit să renunțăm la anumite proiecte care nouă nu ne mai aduceau evoluția necesară. Cu toate acestea, ne dorim ca proprietarii de afaceri mici și mijlocii să aibă parte de un marketing de calitate chiar dacă noi nu putem să îl implementăm efectiv. Și pentru că nu am găsit în România o comunitate bine închegată și bine organizată de marketeri online, am creat una. Astfel, îi așteptăm în grup pe cei care sunt pasionați de marketingul online.”, spune Doru Pelivan, CEO Kiwi Agency.

În viitorul apropiat, Kiwi Agency își propune să creeze și cursuri online de marketing digital, care vor fi disponibile contracost. Cu toate acestea, comunitatea existentă Kiwi Marketer va continua să existe în mod gratuit pentru cei la început de drum în domeniul marketingului.


Mai multe detalii despre accesul în grup se găsesc pe pagina lor de Facebook, la această postare – https://goo.gl/Hhbqwt

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.