Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Business Days revine la Timișoara cu speakeri internaționali de top!

0

Bart Jenezon vine din Olanda si aduce la Business Days TImisoara 1NSPIRING Day – un proiect unic de modelare a afacerii folosind o metoda inedita de a identifica solutii pentru business-ul tau! Bart Jenezon se caracterizeaza drept Creator de oportunitati pentru a-i ajuta pe antreprenori sa-si atinga adevaratul potential.


Bart vine la Timisoara pentru a ajuta antreprenori, profestionisti si manageri sa isi dezvolte afacerea, sa dobandeasca aptitudini profesionale noi, sa te inspire.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.