Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Buget de 1 milion de Euro. Innovation Norway a lansat apelul dedicat start-up-urilor în domeniile: inovare verde în industrie, creștere albastră și TIC

0

Innovation Norway a lansat apelul dedicat start-up-urilor „Boost to Romanian Business sector: Business growth in Start-ups in the areas of Green Industry Innovation, ICT and Blue Growth”

Bugetul apelului este de 1 mil € și este deschis până la data de 18 noiembrie 2021.

Apel va finanța proiectele depuse de start-up-uri (în domeniile: inovare verde în industrie, creștere albastră și TIC) iar acestea trebuie să contribuie la creșterea cifrei de afaceri, a profitului și crearea de noi locuri de muncă.

Mai multe informații pot fi solicitate la adresa de email: RO.Innovation@innovationnorway.no

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.