Au donat 25.000 de Euro pentru evenimentul Big Build 12

0

Porsche România a donat 25.000 de Euro pentru evenimentul Big Build 12 organizat de Habitat for Humanity România

 Porsche România a donat 25.000 de Euro pentru evenimentul de construcţie accelerată Big Build 12, organizat de Habitat for Humanity România în perioada 01-05 octombrie 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii. În cadrul acestui eveniment 500 de voluntari au lucrat la realizarea a 8 case în localitatea Preajba, judeţul Dolj şi la alte 6 locuinţe în Oradea, judeţul Bihor.

“Susţinem proiectele Habitat for Humanity România de câtiva ani deja, şi întotdeauna am fost mai mult decât multumiţi de rezultatele acestora. Însă faptul că în acest an am văzut cu ochii noştri ce înseamnă efectiv munca voluntarilor în folosul comunităţii, atribuie o conotaţie specială colaborării noastre. Colaborare care suntem siguri că va continua”, declară Anca Ghenescu, Corporate PR, Porsche România.

De mai mulţi ani, compania Porsche România susține prin sponsorizari proiectele Habitat for Humanity România legate de construcția sau renovarea caselor pentru persoane vulnerabile, aflate în nevoie de locuire. Până în prezent, a contribuit la reconstrucţia caselor după indunaţiile din 2010, campania „Dăruieşte demnitate”, la proiectul Big Build 2011, când peste 800 de voluntari au construit 10 case în 5 zile şi la campania „Adevărul este în inima ta!”.

“Suntem foarte recunoscători companiei Porsche România pentru că s-a alăturat anul acesta evenimentului Big Build, aflat la a patra ediţie, care mobilizează mediul de afaceri, autorităţile publice şi sute de voluntari români şi internaţionali pentru a atrage atenţia asupra nevoii de locuire în condiţii umane”, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity Romania.

Despre Porsche România

Porsche România SRL este importator general pentru mărcile Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale,  Audi, SEAT şi Skoda.Porsche România preia aceste mărci de autovehicule direct de la fabricile producătoare şi le distribuie în România prin intermediul reţelelor proprii de distribuitori, compuse din centre auto proprii şi din dealeri independenţi autorizaţi. Clienţii pot repara şi întreţine autovehiculele în atelierele de service autorizate. În afacerea de bază este inclusă şi aprovizionarea reţelei naţionale de dealeri cu piese de schimb originale şi accesorii, precum şi divizia Weltauto – maşini de ocazie.

 

Despre Habitat for Humanity

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea sărăcaciosă a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 500.000 de locuinţe pentru 2.5 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează