Aqua parka slovac la Salonta / 49 de milioane de euro

0

Proaqua Term din Slovacia va investi la Salonta 49 de milioane de euro pentru construcția unui aqua park! Știrea pozitivă a fost redată de romanialibera.ro

„Initiativa de a construi un aquapark in aceasta localitate ii apartine consulului onorific al Slovaciei la Salonta, Miroslav Iabloncsik. Acesta i-a facut atenti pe investitorii slovaci la potentialul geotermal al orasului. Castigatorii licitatiei au semnat deja contractul cu Primaria Salonta.”

via eurourbanism.ro

(foto site-ul primariei Salonta)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează