Ai aspiraţii antreprenoriale? Scrie împreună cu Village Life o poveste de succes!

0

Dacă ai aspiraţii antreprenoriale, Village Life este locul de unde să începi!

Village Life_call intern_1

Te căutăm pe tine, un student pasionat de natura şi potenţialul cultural al satului românesc, să te alături unei echipe tinere pentru dezvoltarea primei întreprinderi sociale de turism rural responsabil din România.

Village Life îţi oferă oportunitatea să îţi pui la bătaie calităţile personale şi să îţi creşti competenţele antreprenoriale într-un domeniu provocator, recent şi în plină ascensiune. Vei avea o experienţă practică inedită care va presupune călătorii prin toată România rurală, precum şi acces la consultanţă din partea unor adviseri profesionişti.

 Eşti o fire deschisă;
 Eşti iubitor de autentic şi te enervează kitsch-ul;
 Îţi este uşor să comunici în public şi te exprimi clar, într-un mod diplomat, adaptat situaţiei;
 Poţi să îţi organizezi şi să îţi administrezi cu seriozitate activităţile;
 Cauţi mai întâi soluţii la situaţii neprevăzute;
 Eşti dornic să iei parte la provocările specifice unor domenii relativ recente: antreprenoriatul social şi turismul rural experienţial;
 Ai disponibilitate şi anduranţă la multiple deplasări la ţară.
Permisul de conducere este un avantaj, precum şi talentul la fotografie.

Postul de intership se va desfăşura pe o perioadă de 3 luni, în perioada primăvară – vară, cu posibilitatea de beneficii suplimentare în funcţie de rezultate.

Scrie-ne o scrisoare de intenţie pe care ne-o trimiţi împreună cu CV-ul tău pe adresa raluca@villagelife.ro până pe 18 martie 2016.

Village Life_call intern_2

http://villagelife.ro/call-for-volunteers
Village Life este prima întreprindere socială de turism rural responsabil din România pentru dezvoltarea durabilă a comunităţilor rurale. Village Life facilitează experienţe culturale pentru turiştii dornici să fie găzduiţi în gospodăriile sătenilor şi să înveţe despre traiul lor zilnic alături de oamenii locului.

www.villagelife.ro | villagelife.ro | romania.village.life

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comments are closed.