Agile Hub anunță lansarea Peak IT #006, cea de-a șasea ediție a conferinței de referință pentru comunitatea IT din Brașov

0

Asociația AgileHub, cu sediul în Brașov, organizează în perioada 16-17 mai 2024, cea de-a șasea ediție a conferinței tehnice Peak IT, un eveniment conceput de comunitatea IT pentru comunitatea IT. Această ediție se va desfășura la Hotel Aro Palace din Brașov, marcând o nouă oportunitate de învățare și networking pentru profesioniștii din domeniu.

Conferința Peak IT #006 își propune să aducă împreună peste 250 de specialiști IT, continuând tradiția edițiilor anterioare de a oferi un spațiu de dezvoltare profesională și schimb de idei. Evenimentul va include o serie de keynote speakers de renume internațional, precum și prezentari, panel-uri de discutii si ateliere practice pe teme tehnice variate care se vor desfasura in paralel, concepute astfel încât să răspundă nevoilor atât ale începătorilor, cât și ale specialiștilor cu experiență în IT.

Ce aduce nou Peak IT #006?

Anul acesta, agenda evenimentului include prezentari keynote, prezentari – panel discutii și sesiuni practice dedicate ultimelor tendințe în tehnologie, precum inteligența artificială, cloud computing, securitate cibernetică și multe altele. Speakerii și trainerii noștri sunt profesioniști cu o vastă experiență în domeniile lor de expertiză, pregătiți să împărtășească cunoștințe valoroase participanților.

Peak IT #006 își mărește spectrul educațional adăugând sesiuni special create pentru tineri, demonstrând astfel devotamentul AgileHub față de cultivarea interesului și abilităților IT în rândul noilor generații. Aceste sesiuni nu sunt doar despre tehnologie, ci și despre ghidarea tinerilor în alegerea unei cariere în IT, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga cu succes în peisajul tehnologic dinamic de astăzi.

Susținerea comunității

Participând la Peak IT #006, nu doar Agile Hub face o diferență în comunitate, ci fiecare dintre voi! Prin achiziționarea biletelor, contribuiți activ la susținerea comunității: jumătate din încasările din vânzarea biletelor și 5% din sponsorizări se direcționează către trei asociații locale de inimă: Kastel Youth Hub – Brașov, Casa Bună Sânpetru și Fundația Comunitară Brașov. Acest gest subliniază că, împreună, putem avea un impact semnificativ nu doar în sfera IT, ci și în comunitatea largă în care trăim.

Și pentru că știm că o armată de IT-iști merge pe stomacul plin, biletul de intrare asigură accesul la pauzele de cafea și masa de prânz, întrucât punem mare accent pe experienta creată. Așadar, venind la Peak IT #006, nu doar că vă îmbogățiți cunoștințele și rețeaua de contacte, dar contribuiți și la o cauză nobilă. Și cine știe? Poate că descoperiți că cele mai valoroase „cookies” nu sunt cele pe care le ștergeți din browser, ci cele pe care le savurați în pauza de cafea!

Despre AgileHub

AgileHub este un ONG din Brașov, co-fondat de Camelia Codarcea în anul 2013, cu scopul de a oferi acces gratuit la educație în domeniul tehnologiei informației și a practicilor agile. Echipa AgileHub, formată din peste 30 de specialiști IT, a organizat peste 200 de cursuri și ateliere, acoperind peste 150 de teme tehnice și atrăgând peste 1.200 de participanți.

Parteneri și sponsori

Realizarea ediției de anul acesta devine posibilă prin contribuția esențială a partenerilor noștri, al căror sprijin ne permite să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus pentru Peak IT #006. Detaliile despre cei care ne sustin in acest demers si care joacă un rol important în succesul acestui eveniment, vor fi împărtășite în curând. Rămâneți pe fază pentru a afla cine ne va ajuta să transformăm acest eveniment într-o experiență memorabilă pentru comunitatea IT.

Vă invităm să vă alăturați comunității IT la Peak IT #006 pentru două zile de cunoaștere, inovație și inspirație. Înscrierile sunt deja deschise si se pot face pe website-ul evenimentului. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să contribuim împreună la viitorul tehnologiei informației.

Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm să vizitați peakit.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.