Acum poţi trimite gratuit pachete celor dragi

0

Nu mai trebuie să alergi prin magazine pentru a găsi cele mai faine produse româneşti, să-ţi baţi capul cu ambalarea lor în siguranţă şi să stai după cei de la curierat.

Prietenii de la pravaliadeacasa.ro oferă transport gratuit cu Atlassib, în peste 100 de oraşe din întreaga Europă, în perioada 14-27 mai.

Pe lista destinaţiilor se numără atât ţările cu comunităţi mari de români (Spania, Italia, Franţa, Germania), cât şi Austria, Olanda, Belgia sau Suedia.

Nu-ţi fă griji, la Prăvălia de acasă găseşti peste 700 de produse, de la alimente până la cărţi, filme, produse pentru copii, artă populară şi multe altele.

Dar poate cei care îți sunt dragi sunt plecaţi şi mai departe de casă, în SUA, Canada sau Noua Zeelandă. În cazul ăsta, te bucuri de 30% reducere, indiferent de varianta de transport aleasă.

Găseşti toate detaliile cu privire la ofertă pe pravaliadeacasa.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează