50 de milioane de euro si 200 de locuri de munca la Timisoara

0

Vesti bune pentru timisoreni, cel putin din punct de vedere al locurilor de munca! Au fost anuntate de curand noi investitii importante in oras. 50 de milioane de euro din care o suma consistenta vizeaza si protectia mediului.

La Continental va mai fi investita suma de 50 de milioane de euro prin construirea, incepand cu aceasta luna, a unei noi unitati de procesare a amestecului primar utilizat in productia anvelopelor pentru autoturisme si autoutilitare, proces care va asigura totodata si autonomia completa a fabricii, potrivit agenda.ro

Noua investitie va presupune si crearea a unui numar de 200 de locuri de munca.Prin acest nou proiect, investitia concernului german se va ridica in urmatorii doi ani la peste 220 de milioane de euro investiti in unitatea timisoreana.

Articolul complet este pe site-ul ziarului agenda.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează