3 concursuri de idei pentru amenajarea spațiilor urbane la Oradea / termen limita 29 martie 2010

0

Primăria Oradea invită arhitecţii şi artiştii plastici bihoreni să participe la 3 concursuri de idei prin care se doreşte găsirea unor soluţii în vederea amenajării zonelor centrale ale municipiului!

Potrivit eurourbanism.ro „primăria municipiului Oradea împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România, Filiala Bihor, au lansat joi cele trei concursuri având ca teme „Amenajarea spaţiului urban din strada Republicii”, „Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană în zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii” şi „Semnal de intrare în municipiul Oradea”.

1. Amenajarea spaţiului urban din strada Republicii.

2. Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană în zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii.

3. Semnal de intrare în municipiul Oradea.

Am vizitat și noi site-ul primăriei Oradea și am găsit câteva informații utile despre cele 3 concursuri de idei. Redăm în continuare o parte din informațiile publicate de edilii orădeni.

„Primăria municipiului Oradea împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România – Filiala Bihor au lansat, începând cu data de 15 februarie 2010, trei concursuri de idei, prin care se doreşte găsirea unor soluţii în vederea amenajării zonelor centrale ale municipiului. Cele trei concursuri au următoarele teme: „Amenajare spaţiu urban – Strada Republicii”, „Amenajare restaurativă, reabilitare şi dezvoltare urbană zona Piaţa Ferdinand şi Piaţa Unirii”, „Semnal de intrare în municipiul Oradea”. „Oraşul Oradea are un mare potenţial arhitectonic, important atât din punct de vedere turistic cât şi pentru locuitorii săi. Una dintre priorităţile noastre este să aducem oraşul la un nivel corespunzător”, a precizat arhitectul Zisu Valentin.

Data limită de depunere a soluţiilor este 29 martie 2010, urmând ca în 30 martie să aibă loc jurizarea lucrărilor. În luna iulie a acestui an, toate lucrările din cadrul concursurilor de idei vor fi expuse la Galeria de Arte Vizuale. „Sper ca acest concurs să ne dea cele mai bune idei de revitalizare a oraşului Oradea”, a precizat Lucia Iacob, arhitectul şef al Primăriei Oradea.”

Regulamentul concursului precum și alte detalii despre aceste in proiecte sunt disponibile pe site-ul oficial al Primăriei Oradea.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează