ANUNȚ DE ATRIBUIRE: prestarea serviciilor de catering pentru Centrul de servicii sociale sat Zidurile, Comuna Odobești

0

Având în vedere derularea procesului de achiziție prin aplicarea procedurii interne – selecție de oferte, organizată de către Organizația Umanitară Concordia în cadrul proiectului „Servicii de calitate în comunitate- sprijin pentru o creștere durabilă și incluzivă a comunităților din Odobești/Dâmbovița și Ploiești” – 127381, pentru atribuirea acordului-cadru având ca obiect prestarea serviciilor de catering pentru Centrul de servicii sociale sat  Zidurile, Comuna Odobești, Jud Dâmbovița, comunicăm rezultatul acesteia după cum urmează:

S-a semnat acordul-cadru cu nr. 21/04.06.2021 între Organizația Umanitară Concordia și S.C. Second Time SRL cu un preț unitar de 10,50 lei/porție.

Data publicării anunţului de atribuire: 30.06.2021

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.