200 de noi oportunitati de joburi in IT la Timisoara!

0

Veşti bune pentru specialiştii în IT din zona de Vest a ţării! Alcatel-Lucent a anunţat că doreşte să dezvolte în anul 2010 la Timişoara un centru global de administrare reţele!

Potrivit wall-street.ro, Alcatel-Lucent, unul din principalii jucatori ai pietei mondiale de telecomunicatii, a lansat un centru global de administrare retele la Timisoara, dand astfel unda verde angajarilor. Compania vrea sa ajunga, pana la finele anului, la un numar total de 1.500 de salariati, de la 1.300, cati sunt in prezent.

(foto Florin Ghindă, 2009)

timisoara-teatrul-national

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează