Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zece Oameni de valoare pentru Constanța

0

eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis

www.oamenidevaloare.ro 

 “Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

ov-2015-banners-gala_901x301-1-copy

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au avut posibilitatea de a propune personalitatile pe care le apreciaza (2015: octombrie-decembrie) și de a vota (2016: ianuarie – februarie) oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 domenii de activitate: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Câștigătorii celei de-a VI-a ediții a campaniei vor fi anunțați pe data de 6 martie 2016  în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV.

Capacitatea de progres a lumii in care traim depinde de voința fiecaruia dintre noi.

Constantenii au nominalizat si votat valoarea prin personalitatea celui care o face remarcata. 

Concursul „Descopera talentul din tine” 

Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfășurării acestei campanii, s-a extins începând cu ediţia de anul trecut când am premiat vocea de valoare a Constanţei. Anul acesta ne-am îndreptat atenţia către toţi tinerii talentaţi care au pornit pe un drum artistic.

În urma celor 2 preselecţii organizate, beneficiind de un juriu de specialitate format din profesori din cadrul Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, putem să spunem că suntem înconjuraţi de liceeni care, dincolo de rezultatele speciale obţinute la învătătură, suprind prin talentul său.

Juriul a ales cele 5 talente, urmând ca în seara de Gala publicul prezent în sala de spectacol să decidă prin vot  cine primeşte premiul în valoare de 1.000 euro.

aşteptăm alături de noi duminică 6 martie 2016, ora 19.30, la Casa de Cultură din Constanţa!

Gala “Oameni de Valoare pentru Constanta”

Organizator: Asociatia Clubul Isis

Proiect sustinut de Spitalul Privat Isis

Partenerii media ai evenimentului sunt: Neptun Tv, Telegraf, Agerpres

Multumiri: Urbanstyle, Romania Pozitiva, Constanta News, Ziua de Constanta, Cuget Liber

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.