Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reîncepe Campania „Zece Oameni de valoare pentru Constanța”

0

 

banner-ov-2014-601x168

Motto:

“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Ajunsă la cea de-a VII-a ediţie, Campania se desfăşoară după aceleaşi principii de identificare a valorilor.

 

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (începând cu data de 1 octombrie) și de a vota (din 2 ianuarie 2017)  oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 domenii de activitate: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Capacitatea de progres a lumii în care trăim depinde de voința fiecăruia dintre noi.

Tocmai pentru că transparența și corectitudinea se numără printre valorile fundamentale ce stau la baza campaniei, vă reamintim faptul că şi anul acesta puteţi propune oamenii de valoare ai Constanţei doar prin crearea unui cont (necesită introducerea unor date cu caracter personal și alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de menţionare a propunerilor, şi ulterior de votare, cu acces direct către panoul cu nominalizările ediției cu numărul 7.

www.oamenidevaloare.ro  / Vă mulţumim pentru susţinere!

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.