Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incepe etapa de votare din cadrul campaniei „10 Oameni de Valoare pentru Constanta”

0

Campania 10 Oameni de Valoare pentru Constanţa, ediţia a VII-a. Pe 4  ianuarie dam startul perioadei de votare!

La inceperea etapei de votare a Oamenilor de Valoare ai Constanței, le mulțumim cu drag și recunoștință tuturor utilizatorilor pentru feedback-ul oferit constant, pentru implicare și pentru susținere. Acestea sunt foarte importante pentru noi și avem certitudinea că numai împreună putem fi mai puternici, mai creativi, mai buni în dezvoltarea și implementarea scopului nostru comun, acela de a contribui la reconstrucția morală a societății.

banner-ov-2014-300x250

Tocmai pentru că transparența și corectitudinea se numără printre valorile fundamentale ce stau la baza acestei campanii,  vă aducem la cunoștință faptul că procesul de votare va funcţiona ca şi la ediţia de anul trecut, prin crearea unui cont (ce necesită introducerea unor date cu caracter personal şi alegerea unei parole), urmată de posibilitatea de votare cu acces direct către panoul cu nominalizările, ce se înregistrează până la sfârşitul acestui an.

Revenirea în site, zilnică, pentru votarea preferatului presupune introducerea datelor de log in (email şi parolă), o procedură ce nu va dura mai mult de 10 secunde.

 Vă asigurăm că voturile pe care personalităţile nominalizate le primesc  sunt gestionate în timp real și că astfel se vor împiedica tentativele de fraudă. Vă reamintim faptul că încercările repetate de fraudare vor duce la anularea voturilor şi blocarea utilizatorilor.

De asemenea, vă asigurăm că protejarea principiilor morale ce stau la baza Campaniei reprezintă scopul nostru primordial.

Ne bazăm pe faptul că nominalizarea acestora reflectă caracterul, activitatea exemplară și implicarea în dezvoltarea societății de care au dat dovadă. Toate persoanele nominalizate cu realizări importante în direcția dezvoltării societății și promovării principiilor morale beneficiază de recunoașterea și susținerea noastră ca adevărate valori.

Facem un apel către toți utilizatorii și nominalizații Campaniei, rugându-i respectuos ca implicarea acestora în cadrul campaniei să se realizeze prin susținerea demersului nostru de promovare a valorilor și corectitudinii, nu prin distrugerea acestora și denigrare.

Vă mulțumim şi vă invităm pe www.oamenidevaloare.ro pentru a-i vota pe cei care fac cinste oraşului Constanţa!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.