Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ExtravaCANza te premiază pentru fiecare doză reciclată pe litoral

0

Asociaţia Alucro continuă să organizeze şi în acest an evenimente menite să responsabilizeze turiştii de pe litoralul românesc. Campania ExtravaCANza se  desfăşoară în luna iulie în staţiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de informare şi conştientizare a turiştilor, cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu.

poza Extravacanza

Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv: 4-6, 11-13, 18-20, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, unde turiştii sunt aşteptaţi să aducă 10  doze goale primind în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: Bergenbier și Alconor. Noutatea în acest an o constituie aparatul inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management. Cu SIGUREC, oamenii beneficiază de un sistem eficient şi interactiv de colectare şi au garanţia că dozele de aluminiu ajung direct în parcul de reciclare Green Group, unde sunt procesate şi reciclate corespunzător.

Timp  de trei week-end-uri vom oferi  o diversitate de activităţi  turiştilor aflaţi pe litoral, pentru o ExtravaCANza. Astfel,  începând cu 4 iulie dăm startul la jocuri atractive pentru toate categoriile de vârstă: concursuri cu premii pentru cei care vor înscrie cât mai multe goluri la poarta gonflabila Every Can Counts; oferim o doza plină în schimbul a  minim 10 doze goale, pe care turiştii sunt invitaţi  să le aducă la cortul organizatorilor;

”Pentru al cincilea an consecutiv, organizam campanii de informare şi conştientizare a turiştilor cu privire la importanţa  colectării şi reciclării dozelor din aluminiu asupra mediului înconjurător.  Prin această iniţiativă se doreşte promovarea reciclării dozelor, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător, economisirea resurselor şi energiei, în beneficiul nostru şi al generaţiilor viitoare.” Declară Adina Magsi, Director General, Asociaţia Alucro.

ExtravaCANza se adresează celor care acţionează responsabil faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii, prin acţiuni de CSR la nivelul organizaţiilor şi comunităţilor, “actorilor” implicaţi direct sau indirect în managementul deşeurilor şi nu în ultimul rând, populaţiei în ansamblu.

Parteneri media: Telegraf, Neptun TV, Urban Constanța, Evenimente Constanţa.

Parteneri: Bergenbier, Alconor, Pronet Def, RecoPack, Green Group, Sigurec, Hotel Aurora.

 

Despre Alucro: Asociaţia Non Profit Alucro este singura organizaţie din România care derulează campanii de informare dedicate colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului că din 2011 Alucro reprezintă în România programul internaţional Every Can Counts – o platformă europeană răspândită în mari ţări precum UK, Irlanda, Franţa, Austria – desfăşoară ample activităţi de informare şi educare la nivel naţional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborând astfel cu autorităţile Statului, companiile de profil (societăţi de salubritate, centre de colectare), diverse societăţi comerciale, ONG-uri şi instituţii de învăţământ dar şi printr-un dialog direct cu cetăţenii în cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii găsiţi pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Despre Eco Pack Management SA: Eco Pack Management Sa este o societate autorizată în scopul preluării responsabilităților ce revin operatorilor economici privind realizarea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje – Licență de Operare RO – ANPM – DA – 007/2010, emisă de Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Ministerul Mediului și Pădurilor. Mai multe detalii gasiti pe www.ecopackmanagement.com.

Despre Green Group: Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deşeurilor din România, ce cuprinde companiile GreenTech SA – reciclează deşeurile de mase plastice, GreenFiber International SA – produce fibră sintetică poliesterică şi bandă din PET 100 la sută reciclat, GreenWEEE International SA- tratează şi reciclează deşeurile electrice şi electronice, GreenLamp Reciclare SA – tratează şi reciclează deşeurile de echipamente de iluminat uzate, GreenGlass – cea mai mare fabric de reciclare a sticlei din Europa de Sud Est.

Mai multe detalii gasiti pe: www.green-group.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.