ExtravaCANza te premiază pentru fiecare doză reciclată pe litoral

0

Asociaţia Alucro continuă să organizeze şi în acest an evenimente menite să responsabilizeze turiştii de pe litoralul românesc. Campania ExtravaCANza se  desfăşoară în luna iulie în staţiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de informare şi conştientizare a turiştilor, cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu.

poza Extravacanza

Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv: 4-6, 11-13, 18-20, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, unde turiştii sunt aşteptaţi să aducă 10  doze goale primind în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: Bergenbier și Alconor. Noutatea în acest an o constituie aparatul inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management. Cu SIGUREC, oamenii beneficiază de un sistem eficient şi interactiv de colectare şi au garanţia că dozele de aluminiu ajung direct în parcul de reciclare Green Group, unde sunt procesate şi reciclate corespunzător.

Timp  de trei week-end-uri vom oferi  o diversitate de activităţi  turiştilor aflaţi pe litoral, pentru o ExtravaCANza. Astfel,  începând cu 4 iulie dăm startul la jocuri atractive pentru toate categoriile de vârstă: concursuri cu premii pentru cei care vor înscrie cât mai multe goluri la poarta gonflabila Every Can Counts; oferim o doza plină în schimbul a  minim 10 doze goale, pe care turiştii sunt invitaţi  să le aducă la cortul organizatorilor;

”Pentru al cincilea an consecutiv, organizam campanii de informare şi conştientizare a turiştilor cu privire la importanţa  colectării şi reciclării dozelor din aluminiu asupra mediului înconjurător.  Prin această iniţiativă se doreşte promovarea reciclării dozelor, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător, economisirea resurselor şi energiei, în beneficiul nostru şi al generaţiilor viitoare.” Declară Adina Magsi, Director General, Asociaţia Alucro.

ExtravaCANza se adresează celor care acţionează responsabil faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii, prin acţiuni de CSR la nivelul organizaţiilor şi comunităţilor, “actorilor” implicaţi direct sau indirect în managementul deşeurilor şi nu în ultimul rând, populaţiei în ansamblu.

Parteneri media: Telegraf, Neptun TV, Urban Constanța, Evenimente Constanţa.

Parteneri: Bergenbier, Alconor, Pronet Def, RecoPack, Green Group, Sigurec, Hotel Aurora.

 

Despre Alucro: Asociaţia Non Profit Alucro este singura organizaţie din România care derulează campanii de informare dedicate colectării şi reciclării dozelor din aluminiu. Ca urmare a faptului că din 2011 Alucro reprezintă în România programul internaţional Every Can Counts – o platformă europeană răspândită în mari ţări precum UK, Irlanda, Franţa, Austria – desfăşoară ample activităţi de informare şi educare la nivel naţional, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu, colaborând astfel cu autorităţile Statului, companiile de profil (societăţi de salubritate, centre de colectare), diverse societăţi comerciale, ONG-uri şi instituţii de învăţământ dar şi printr-un dialog direct cu cetăţenii în cadrul evenimentelor publice. Mai multe detalii găsiţi pe www.alucro.ro si www.everycancounts.ro

Despre Eco Pack Management SA: Eco Pack Management Sa este o societate autorizată în scopul preluării responsabilităților ce revin operatorilor economici privind realizarea obiectivelor de valorificare și reciclare a deșeurilor de ambalaje – Licență de Operare RO – ANPM – DA – 007/2010, emisă de Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Ministerul Mediului și Pădurilor. Mai multe detalii gasiti pe www.ecopackmanagement.com.

Despre Green Group: Green Group este singurul parc industrial de reciclare a deşeurilor din România, ce cuprinde companiile GreenTech SA – reciclează deşeurile de mase plastice, GreenFiber International SA – produce fibră sintetică poliesterică şi bandă din PET 100 la sută reciclat, GreenWEEE International SA- tratează şi reciclează deşeurile electrice şi electronice, GreenLamp Reciclare SA – tratează şi reciclează deşeurile de echipamente de iluminat uzate, GreenGlass – cea mai mare fabric de reciclare a sticlei din Europa de Sud Est.

Mai multe detalii gasiti pe: www.green-group.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează