Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expediţie pe Dunăre: Black to Black – Black Forest to Black Sea/ 22 mai – iulie 2012

0

CU CAICACUL PE DUNARE

EXPEDIŢIE ROMÂNEASCĂ

Ulm (Germania) – Marea Neagră (România)

Doi arădeni vor porni săptămâna viitoare într-o inedită expediţie pe Dunăre, fluviu pe care îl vor străbate cu caiace individuale, de la izvoare şi până la vărsarea în Marea Neagră.

Călin Nica şi Reinhardt West vor străbate şase ţări şi 214 de localităţi (în total 2860 de kilometri) într-o expediţie care este, după toate probabilităţile, o premieră pentru România, având în vedere condiţiile în care se va desfăşura călătoria.

Reuşita acestei expediţii ar insemna o premiera românească in domeniu, datorita distanţei parcurse pe Dunare, a duratei acesteia şi a faptului că nu avem susţinere logistica on road in paralel cu traseul parcurs. (La această data nu avem informaţii ca aşa ceva s-a mai făcut de catre un echipaj romanesc)” a precizat Călin Nica, unul dintre iniţiatorii acestui proiect temerar.

Cei trei vor pleca spre Germania în cursul zilei de marţi, 22.05.2012, nu înainte de a organiza o întâlnire cu media arădeană.

http://efectverde.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.