Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Constanța: Copacul Guerrilla te așteaptă să îi fii alături pentru plantare a unei livezi de cireși urbane, în data de 7 noiembrie 2020

0

Copacul Guerrilla te așteaptă să îi fii alături!

Inițiatorii proiectului Copacul Guerrilla, Cerasela si Sorin Jiga, anunță demararea acțiunii de plantare a unei livezi de cireși urbane, în data de 7 noiembrie 2020 la zona de faleza, Zorile Marii, intersecția Str. Smârdan cu Str. Eminescu, Constanța.

Proiectul Copacul Guerrilla are ca scop creșterea gradului de interes public și turistic, mărirea suprafeței de spațiu verde a orașului Constanța, crearea unui loc de interacțiune socială și stimularea voluntarului responsabil prin plantarea de cireși în perimetrul de teren pregătit pentru amenajare de către Primăria Municipiului Constanța.

Din păcate pandemia împiedică o participare amplă a numărului de voluntari, așa că am decis că proiectul se va realiza cu doar cinci voluntari, respectând bineînțeles regulile actuale.

Publicul constantean se poate alătura inițiativei noastre prin identificarea de noi zone libere ce pot fi amenajate ca spații verzi, astfel împreuna vom crea și susține nu numai grădini și livezi comunitare cât și mici parcuri de buzunar, lucru ce va duce la creșterea estetică și a gradului de confort al orașului Constanța. 

Cei interesați ne pot scrie la copaculguerrilla@gmail.com.

Multumim!

Echipa de voluntari Copacul Guerrilla.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.