Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONSTANȚA: acțiune ecologică, redescoperă orașul!

0

Orașul nu înseamnă doar străzi, agitație și mașini. Este un spațiu viu în care oameni conviețuiesc. Are un trecut și un viitor. Iar noi, cei din prezent, suntem responsabili de conservarea trecutului orașului și a naturii înconjurătoare.

De aceea, sâmbătă 30 martie, de la ora 9,  Asociația Culturală Noua Acropolă, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Greenpact și Victor Maxim vă invită la Acțiunea de Ecologizare a siturilor Arheologice din Centrul Istoric al Constanței.

Punctul de întâlnire este Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12. De acolo mergem la situri să adunăm gunoaiele și buruienile.  Toate materialele necesare acțiunii sunt puse la diapoziție de organizatori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.