Campanie de împădurire în localitatea Vulturu, judeţul Constanţa

0

Monsson Trading  din Constanţa organizează evenimentul “Energia curată prinde rădăcini!”, în ziua de 28 noiembrie 2014, între orele 10:00 şi 16:00, în localitatea Vulturu, judeţul Constanţa.

Continuând seria de acţiuni ce vizează protejarea mediului, Monsson Trading, cel mai verde furnizor de energie electrică din România lansează campania “Energia curată prinde rădăcini!”. Campania  va fi desfăşurată în prima fază pe raza comunei Vulturu din judeţul Constanţa, unde, împreună cu autorităţile locale, s-a identificat necesitatea împăduririi unor zone de recreere intravilane.

Campania “Energia curată prinde rădăcini!” se va derula şi în anul 2015, în alte zone ale ţării care vor fi salvate sau înfrumuseţate prin împădurire. În acest sens, orice sprijin din partea clienţilor noştri va fi mult apreciat, iar satisfacţia de responsabilitate socială pe care o vom resimţi, cu siguranţă ne va răsplăti implicarea!

Campania noastră are ca scop încurajarea protejării mediului înconjurator de către partenerii noştri, prin salvarea arborilor de la tăiere şi transformarea lor în hârtie. În acest sens s-a lansat iniţiativa ca documentele (facturi, adrese etc) să circule în format electronic şi să renunţăm împreună la consumul imens de hârtie care este generat de tipărirea acestora.

Monsson Trading este o companie tânără ce activează în domeniul furnizării  de energie, şi  este parte a Monsson Group – un grup de companii cunoscut pe piaţa locală ca fiind cel mai mare dezvoltator de proiecte de energie regenerabilă din ţară.

monsson

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează