Campanie de împădurire în localitatea Vulturu, judeţul Constanţa

0

Monsson Trading  din Constanţa organizează evenimentul “Energia curată prinde rădăcini!”, în ziua de 28 noiembrie 2014, între orele 10:00 şi 16:00, în localitatea Vulturu, judeţul Constanţa.

Continuând seria de acţiuni ce vizează protejarea mediului, Monsson Trading, cel mai verde furnizor de energie electrică din România lansează campania “Energia curată prinde rădăcini!”. Campania  va fi desfăşurată în prima fază pe raza comunei Vulturu din judeţul Constanţa, unde, împreună cu autorităţile locale, s-a identificat necesitatea împăduririi unor zone de recreere intravilane.

Campania “Energia curată prinde rădăcini!” se va derula şi în anul 2015, în alte zone ale ţării care vor fi salvate sau înfrumuseţate prin împădurire. În acest sens, orice sprijin din partea clienţilor noştri va fi mult apreciat, iar satisfacţia de responsabilitate socială pe care o vom resimţi, cu siguranţă ne va răsplăti implicarea!

Campania noastră are ca scop încurajarea protejării mediului înconjurator de către partenerii noştri, prin salvarea arborilor de la tăiere şi transformarea lor în hârtie. În acest sens s-a lansat iniţiativa ca documentele (facturi, adrese etc) să circule în format electronic şi să renunţăm împreună la consumul imens de hârtie care este generat de tipărirea acestora.

Monsson Trading este o companie tânără ce activează în domeniul furnizării  de energie, şi  este parte a Monsson Group – un grup de companii cunoscut pe piaţa locală ca fiind cel mai mare dezvoltator de proiecte de energie regenerabilă din ţară.

monsson

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.