Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania “10 Oameni de Valoare pentru Constanta”

0

Câștigătorii celei de-a V-a ediții a campaniei vor fi anunțați pe 7 martie în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV

Etapa de votare a Oamenilor de Valoare pentru ediția a V-a s-a încheiat. Echipa de organizare a campaniei a întreprins eforturi uriașe pentru a înlătura tentativele agresive de fraudare și blocare a sistemului de vot iar voturile acordate în mod incorect au fost anulate.

10

Scopul campaniei „Oameni de Valoare” este acela de a identifica modelele demne de urmat și de a participa la reconstrucția morală a societății. Avem convingerea că acest lucru se poate realiza numai prin contribuția constructivă a fiecăruia dintre noi și de aceea astfel de situații ulterioare trebuie descurajate.

Vă asigurăm că protejarea principiilor morale ce stau la baza campaniei „Oameni de Valoare” reprezintă scopul nostru primordial și de aceea nu ne vom lăsa intimidați de presiunile, amenințările și tentativele de denigrare venite din partea unora dintre utilizatori și chiar nominalizați.

Întrucât nu dorim să dăm curs acestora și nici să periclităm imaginea publică a persoanelor nominalizate în cadrul campaniei „Oameni de Valoare”, am decis ca numele persoanelor în cazul cărora s-au depistat tentative repetate de fraudare să nu fie făcută publică. Ne bazăm pe faptul că nominalizarea acestora reflectă caracterul, activitatea exemplară și implicarea în dezvoltarea societății de care au dat dovadă. Toate persoanele nominalizate cu realizări importante în direcția dezvoltării societății și promovării principiilor morale beneficiază de recunoașterea și susținerea noastră ca adevărate valori.

Câștigătorii celei de-a V-a ediții a campaniei vor fi anunțați pe 7 martie în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV.

Nu ne oprim aici, reconstrucția morală continuă. Alatură-te și tu acestei inițiative și exprimă-ți opinia! Dacă ai sugestii, păreri privind îmbunătățirea sistemului de propunere și votare a oamenilor de valoare, precum și al Regulamentului Campaniei, te așteptăm cu un email pe adresa club@isis-med.ro.

„Numai prin spirit solidar putem contribui la dezvoltarea societății. Avem nevoie să fim mai mulți, comunități întregi de oameni care să se implice și să schimbe în bine. Este foarte important ca fiecare membru al acestei societăți să conștientizeze importanța implicării în folosul comunității dincolo de activitățile cotidiene și să acționeze în acest sens. Evoluția societății în care trăim se poate realiza numai prin implicare constructivă. Distrugerea moralității nu va putea face niciodată acest lucru.” – dr. Mohamed Zaher (Manager Spitalul Privat Isis)

Concursul Voci de Valoare

Ediția aniversară a Galei Oameni de Valoare pentru Constanța – 5 ani – va fi celebrată prin acorduri muzicale ce se doresc a deveni modele de portative pentru generațiile următoare. Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfășurării acestei campanii, s-a extins începând cu această ediție, vizând o categorie socială demnă de un progres profesional.

Așa cum Isis naște campioni, la fel Gala noastră dă viață vocilor pe drumul spre afirmare.

Juriul a ales cele 5 voci de valoare! Cea care impresioneaza în seara de Gală va primi un CEC în valoare de 1.000 euro!

Finaliștii sunt:

  • Georgiana Chirita
  • Dumitru Andreea Bianca
  • Olariu Andreea
  • Delia Marinciu
  • Denis Done

Sâmbătă, spectatorii prezenți la eveniment vor vota vocea care transmite cel mai valoros mesaj!

Gala „Zece Oameni de valoare“ pentru Constanţa a ajuns la cea de-a V-a ediţie şi este organizată de Asociația Clubul Isis și susținută de Spitalul Privat Isis. Neptun Tv va transmite în direct evenimentul.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.