Acțiune Ecologică la Constanța

0

Sub deviza „Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!”, Noua Acropolă Constanța organizează duminică 26 martie ecologizarea de primăvară a complexului arheologic din centrul istoric al orașului.

ACTIUNE-ECOLOGICA-mar-2017

Vă invităm, împreună cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, să participați la colectarea deșeurilor și îndepărtarea buruienilor, care umbresc frumusețea acestei părți a istoriei noastre.

Haideți să arătăm că ne pasă de natură și de moștenirea noastră culturală!

Toate materialele necesare desfăşurării acestei acţiuni, vor fi puse la dispoziție de către organizatori. Vă așteptăm duminică de la ora 9, în fața Muzeului de Istorie!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.