Acțiune ecologică în Constanța

0
Sursa: Iuliana Costas, Noua Acropola Constanta

In perioada urmatoare vom organiza un eveniment important pentru Constanta: Ecologizarea de primavara a siturilor arheologice din Centrul Istoric.

Actiune-eco-2015

Odată cu venirea lui martie se cuvine ca și siturile arheologice din Centrul Istoric să aibă parte de curățenia de primăvară. Duminică 15 martie, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Asociația Culturală Noua Acropolă vă propun o acțiune de ecologizare a acestora.

Ca în fiecare an, vom aduna deșeurile și vom îndepărta buruienile care amenință integritatea zidurilor de la Termele Romane, Poarta de Nord a Tomisului și alte câteva locații. Vom pune la dispoziție materialele necesare acțiunii. Vă așteptăm duminică de la ora 9, în fața Muzeului.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează