Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acţiune ecologică în Constanţa / Duminică, 21 septembrie

0

Asociaţia culturală Noua Acropolă Constanţa şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa vă invită la o acţiune de curăţare a siturilor arheologice din peninsulă.

Pentru că filosofia se face deopotrivă cu mintea, cu inima şi cu braţele, în septembrie ne onorăm cu entuziasm angajamentul faţă de natură şi de moştenirea culturală a oraşului, printr-o ACŢIUNE ECOLOGICĂ.

Vom aduna gunoaiele şi vom îndepărta oţetarii care ameninţă vestigiile greco-romane din centrul istoric.

Vă invităm să vă alăturaţi acţiunii duminică 21 septembrie, la ora 9. Întâlnirea va avea loc în faţa Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie (Piaţa Ovidiu nr.12). Materialele necesare vor fi puse la dispoziţie de organizatori.

„Fii tu insuţi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!” Mahatma Gandhi

Actiune-ecologica-21.09.2014_net

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.