Mos Craciun din diaspora

0

O initiativa Diaspora Progresista

Orice român cu suflet generos poate trimite anul acesta câteva cadouri de Crăciun unor copii aflaţi în dificultate, în una sau mai multe din următoarele locaţii din România: Piteşti, Rm Vâlcea, Botoşani, Iaşi, Constanţa, Tulcea, Sibiu, Sălaj, Timiş, Buzău, Neamţ, Braşov, Galaţi. 

Adresele complete şi contactele voluntarilor se găsesc pe pagina dedicată acestei acţiuni caritabile diasporaprogresista.eu/proiecte/mos-craciun-din-diaspora/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează