Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Diaspora Votează caută profilul NETățeanului român!

1

Indiferent dacă trăiți în România sau în alte țări, dacă ați votat sau nu, ori dacă ați auzit de votul prin Internet sau de cel prin corespondență, ne interesează ce credeți despre votul la distanță!

Chestionarul este lansat de GRASP (Societatea Globală a Tinerilor Profesioniști Români) în cadrul proiectului Diaspora Votează.

Durează mai puțin de 10 minute să răspunzi la el și, astfel, vocea ta va fi auzită în campania Diaspora Votează.

Chestionar

Diaspora Votează este un proiect GRASP (www.mygrasp.org ) pentru introducerea unui mecanism alternativ de vot la distanță pentru cetățenii români din străinătate. Pe termen lung, acest proiect urmărește – prin intermediul unei campanii de advocacy – adoptarea și implementarea unei propuneri legislative pentru introducerea votului prin internet. Diaspora Votează își propune să promoveze utilizarea de mijloace electronice pentru creșterea participării, deschizând astfel un drum important pentru e-democrație în România.

Pentru mai multe detalii și noutăți despre proiect: www.diasporavoteaza.org și https://www.facebook.com/diasporavotes

 

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org