BUSINESS SUPPORT DUBLIN, Duminică, 12 Martie 2023

0

BUSINESS SUPPORT DUBLIN va avea loc Duminică, 12 Martie 2023de la ora 10:00 în saloanele Hotel Crowne Plaza Dublin Airport, Northwood Park, Santry, Dublin 9, Dublin, Irlanda.

Este primul eveniment organizat la Dublin din seria celor mai importante evenimente pentru oamenii de afaceri români din diaspora!

Invitații speciali ai acestei ediții sunt:

Cristian Onețiu – antreprenorul Forbes Top 500, scaleUp business, mentor, investitor acreditat în tehnologie, fondatorul Life Care.

Andy Szekely – arhitect în educație, antreprenor, autor și speaker profesionist.

Felix Patrascanu – fondatorul companiei de curierat FAN Courier din România

Eusebiu Burcas – coach financiar, antreprenor, trainer și business angel

Ovidiu Toader – antrenor de antreprenori și manageri

Informații detaliate și bilete puteți găsi aici

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.