Ziua Nonviolenței: un apel la comunicare empatică

0

Asociația pentru Comunicare Nonviolentă organizează în perioada 30 septembrie – 15 octombrie o serie de evenimente în șapte localități din România pentru a marca ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi și mesajul său de pace și nonviolență globală. 

Ziua Nonviolenței își propune să aducă către publicul din România explorarea nonviolenței și a strategiilor eficiente de a transforma în mod pașnic conflictele dintre oameni.  Programul evenimentelor va include: ateliere de comunicare nonviolentă, meditație, muzică și mișcare conștientă. Evenimentele vor avea loc în București, Brașov, Cluj-Napoca, Brodina(Suceava), Constanța, Timișoara și Iași. 

Vă încurajăm să participați și să contribuiți la crearea unei lumi în care nonviolența și înțelegerea reciprocă sunt valorile centrale. Cu toții avem potențialul de a deveni agenți ai schimbării și de a construi o societate mai pașnică și mai empatică. Pentru înscrieri puteți accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/204380025977145

Misiunea Asociației pentru Comunicare Nonviolentă este aceea de a face cunoscută și practicată Comunicarea Nonviolentă în România și de a fi un model în ceea ce privește conștiința CNV. De asemenea, suntem aici pentru a proteja integritatea procesului Comunicării Nonviolente conceput și dezvoltat de Marshall B. Rosenberg. Facem acest lucru prin a ne sprijini și inspira unii pe ceilalți, dezvoltându-ne împreună și căutând în permanență oportunități de colaborare. Suntem o organizație care funcționează conform principiilor Comunicării Nonviolente și suntem conectați la o rețea globală a trainerilor CNV prin Center for Nonviolent Communication.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.