Ziua Internationala a Tolerantei si Integrarii la Timisoara / 16 noiembrie 2010

0

Institutul Intercultural Timişoara împreună cu Organizaţia Studenţilor Basarabeni vă invită marţi, 16 noiembrie 2010, de la ora 18:00, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, la proiecţia filmului Nuntă în Basarabia”.

După proiecţie organizatorii propun o discuţie cu Dan Raţiu, producătorul filmului şi Otilia Hedeşan, decan al Facultăţii de Litere, Teologie şi Istorie.

Detalii despre programul acestei zile găsiţi aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează