Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zilele Tangoului Argentinian la Timisoara 18-20 februarie 2011

0

TangoVivo by Magnum Team si TangoTangent va invita in perioada 18-20 februarie la Zilele Tangoului Argentinian la Timisoara, eveniment in cadrul caruia timisorenii vor putea lua lectii gratuite de initiere in tango si vor putea participa la cursuri/workshopuri intensive de tango argentinian, se vor putea distra si vor dansa la petreceri si serate de tango argentinian si se vor putea delecta urmarind spectacolul de dans CLASES de TANGO, prezentat pe scena Filarmonicii Banatul, sambata seara de la orele 20.00.

Programul evenimentului

Vineri, 18 feb
17.30 – 19.00 Workshop cu tema – Giro Caminato (nivel intermediari)
19.15 – 20.15 Lectie gratuita de initiere in tango (nivel incepatori)

21.00 – Friday Night Dance

Sambata, 19 feb
11.00 – 12.30 Workshop cu tema – Boleo (nivel intermediari)
13.00 – 14.30 Workshop cu tema – Schimbari de dinamica (cadenta, doble tiempo, stopuri)

20.00 – 21.00 Spectacol Clases
21.00 – 2.00 Milonga Festiva Zilele Tangoului Argentinian la Timisoara

Duminica, 20 feb
10.00 – 11.30 – Lectie gratuita de initiere in tango (nivel incepatori)
11.30 – 13.00 – Practica de tango (toate nivelele)

Pachete cu reduceri
Participantii care achizitioneaza pachete beneficiaza de reduceri dupa cum urmeaza:

Full PASS EVENT
(WS1 + WS2 + WS3 + FridayNight + Clases + Milonga ZTA ) = 100 RON (in loc de 130 RON)

Full PASS Dance
(FridayNightDances + Clases + Milonga) = 35 RON (in loc de 50 RON)

Full PASS Seminarii
(WS1 + WS2 + WS3) = 75 RON (in loc de 90 RON)

Formularul de inregistrare ZTA – https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dEhuTDctbUlTWXd3TWZVRHpsVncxUGc6MQ#gid=0

TangoVivo by Magnum Team – www.magnumvrd.ro
TangoTangent – www.milonga.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.