Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zilele Portilor Deschise la Centrul Cultural Francez Timisoara, 23-24 octombrie ’09

2

Centrul Cultural Francez din Timişoara ne invită vineri şi sâmbătă, 23-24 octombrie, la Zilele Porţilor Deschise.

Din program: ateliere educative pentru copii, proiecţii de film, vânzare de carte, degustare de miere şi ceaiuri, expoziţii de bijuterii hand-made şi multe alte activităţi cultural-educative pe care sperăm să le găsiţi plăcute şi utile. Intrarea este liberă la Centrul Cultural Francez din Timişoara, B-dul LOGA numărul 46.

ZILELE PORŢILOR DESCHISE LA CENTRUL CULTURAL FRANCEZ DIN TIMIŞOARA
Vineri 23 octombrie : 10.00 – 19.00 şi Sâmbătă 24 octombrie : 10.00 – 18.00

TÂRG DE CARTE veche în limba franceză
Ateliere educative pentru copii (teatru, dans, creativitate, desen, cântece) – vineri, între 10.00-17.00
Spectacol Casa ecologică a păpuşilor (cu participarea elevilor de la Liceul J.L.Calderon) – vineri, ora 13.00
Proiecţia filmului Home de Yann Arthus-Bertrand -sâmbata, ora 14.00
Curs ludic de iniţiere în limba franceză pentru cei mici : « ♪♫ Mi Re La … chantez avec nous !» -sâmbata, ora 10.30
Descoperiţi limba franceză acasă la Francezi (oferta de cursuri şi diplome)
Vânzare de carte – Librăriile Cărtureşti şi Cartea de Nisip
Prezentarea partenerilor CCF
Degustare de miere, de ceai, expoziţie de bijuterii hand–made
OFERTĂ SPECIALĂ: În cadrul târgului de carte, puteţi cumpăra cărţi şi reviste de ocazie în limba franceza la preţul de 3 cărţi = 10 lei iar la 6 cărţi cumpărate aveţi una gratuită.
!Toţi cititorii, care se înscriu / îşi reînnoiesc abonamentul la Cardul Confluenţa Culturilor în săptamana 19 – 24 octombrie 2009, îsi vor putea alege 3 cărţi gratuite în timpul Zilelor Porţilor deschise şi a Târgului de carte, 23-24 octombrie 2009.
Vă aşteptăm în număr cât mai mare !
Echipa Mediatecii CCF

————————————————————————————————————————————————————————

JOURNEES PORTES OUVERTES au CENTRE CULTUREL FRANCAIS de Timişoara
Vendredi 23 octobre : 10h – 19h et Samedi 24 octobre : 10h – 18h, FOIRE AUX LIVRES d’occasion
Ateliers éducatifs pour enfants (danse, théâtre, comptines, dessin, créativité) -vendredi, 10h-17h
Spectacle La maison écologique des poupées (avec la participation des élèves du lycée J.L. Calderon) – vendredi, 13h

Projection du film Home de Yann Arthus-Bertrand – samedi, 14h

Cours ludique d’apprentissage du français pour les petits: « ♪♫ Mi Re La … chantez avec nous !»- samedi, 10h30
Decouvrez la langue française chez les Français (les cours de langue, les examens et les cértifications)
Vente des livres – Librairies Cărtureşti et Cartea de Nisip
Présentation des partenaires du CCF
Dégustation de miel, de thé, exposition de bijoux fait main

OFFRE SPECIALE : Pendant la foire aux livres, nous vous proposons les 3 livres d’occasion au prix de 10 lei. Et au 6ème acheté, nous vous en offrons un de plus !
Tous les lecteurs qui s’inscrivent ou renouvellent leur carte Carrefour des Cultures pendant la semaine du 19 au 24 octobre 2009, pourront choisir 3 livres gratuits lors des deux journées Portes ouvertes et de la Foire aux livres, les 23 et 24 octobre 2009.
On vous attend nombreux!
L’Equipe de la Médiathèque du CCF

porti-deschise

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.