Zilele Filmului Romanesc in Suedia / ICR Stockholm

0

Zilele Filmului Românesc, organizate de ICR Stockholm, împlinesc cinci ani de existenţă. Aniversarea din acest an are loc în contextul participării României, în calitate de ţară-focus, la recent încheiatul Festival Internaţional de Film de la Göteborg (28 ianuarie – 7 februarie).

Secţiunea specială „Valul filmului românesc”, organizată în colaborare cu ICR Stockholm, a reprezentat o premieră în istoria Festivalului de la Göteborg, cel mai important eveniment cinematografic din Scandinavia. Ediţia aniversară a Zilelor Filmului Românesc este marcată printr-un turneu al filmelor româneşti în patru oraşe suedeze: Stockholm, Västerås, Malmö şi Lund. Festivalul are loc în perioada 9 – 21 februarie şi include şapte producţii lansate în 2010, două filme de referinţă ale cinematografiei dinainte de 1989, o selecţie de scurtmetraje, precum şi o retrospectivă de filme experimentale realizate de regizorul avantgardist suedez de origine română Mihail Livadă.

Mai multe informatii pe suedia.se.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează