Zilele Cetatii Timisoara / 24-25 aprilie 2010

2

Centrul istoric al oraşului Timişoara sărbătoreşte! Concursuri şi concerte sunt pregătite pentru timişoreni la cea de-a cincea ediţie a Zilelor Cetăţii în perioada 24-25 aprilie 2010.

Sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 10, la Muzeul Banatului se va desfăşura un concurs de istorie a Cetăţii pentru elevi, iar de la ora 19, la Domul Romano-Catolic din Piaţa Unirii va avea loc un concert de muzică clasică de orgă. Timişorenii vor putea asculta interpretări ale unor compoziţii de J. S. Bach, Camille Saint-Saens, Cesar Franck şi Martin Limberg în cadrul concertului susţinut de clasa prof. univ. dr. Felician Roşca, de la Facultatea de Muzică. Intrarea va fi liberă.

Duminică, 25 aprilie, în Piaţa Unirii, de la ora 19, vor fi prezentate ţinute din materiale reciclabile, iar de la ora 19.30 va urma o prezentare de modă, în care timişorenii vor putea admira creaţiile designerilor Dana Panciu, Alena Ignătescu, Diana Barbur-Ioniţă şi Alexandra Marin. Tot duminică, de la ora 20.30, locuitorii oraşului sunt aşteptaţi la concerte în Piaţa Unirii: vor cânta Chiroptera, Blue Station şi Bega Blues Band.

Mai multe detalii pe evive.ro si pe lumebuna.ro

(foto Florin Ghindă,  2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.