Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live

0

Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live – la cel mai mare eveniment de pe litoralul Mării Negre, EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2016!

• Europa FM „Live Pe Plajă” are loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn;

• Vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români!

• Intrarea pentru public este liberă. Anul trecut, peste 100 de mii de oameni au împânzit plaja dintre Venus și Saturn la super-concertul marca Europa FM.

LPP-poster

Europa FM invită și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn! Ajuns la cea de-a cincea ediție, „Live pe Plajă” a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

În premieră, anul acesta vor fi 3 zile de concerte live!

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM pregătește o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM.

Anul acesta, cei care vor veni la Live Pe Plajă vor avea parte de un show complet!

Arena Events va construi o spectaculoasă scenă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. O echipă de peste 90 de tehnicieni vor munci câte 16 ore pe zi, timp de două săptămâni pentru a ridica scena care va avea 62 de metri lungime, iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 16 metri.

În total, 26 de tiruri, fiecare încărcat cu 20 de tone de echipamente, vor ajunge la malul Mării Negre pentru a aduce toate piesele care compun una dintre cele mai impresionante scene ridicate pe litoralul românesc pentru un concertele de pe 29, 30 şi 31 iulie.

Sponsori și Parteneri oficiali

Pepsi și Selgros sunt sponsorii oficiali ai concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2016.
Europa FM mulțumește Primăriei Municipiului Mangalia pentru sprijinul acordat în organizarea acestui mega-eveniment.

Cum a fost anul trecut

În 2015, la cea de-a patra ediție „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 100 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj și Smiley.

Despre Europa FM – Pe aceeași frecvență cu tine!

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Europa FM a primit o mulțime de premii și titlul de – Cel mai de încredere post de radio – în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.