Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zece Oameni de valoare pentru Constanța

0

Eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis – www.oamenidevaloare.ro

Motto:

“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (intre 1 septembrie – 31 decembrie 2014) și de a vota (intre 5 ianuarie – 28 februarie 2015)  oamenii de valoare ai orașului Constanța la oricare din cele 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Capacitatea de progres a lumii in care traim depinde de voința fiecaruia dintre noi.

Fi tu acela care nominalizeaza valoarea prin personalitatea celui care o face remarcata.

Noutatea ediţiei din 2015 – Concursul vocilor de valoare

Oameni_de_valoareEdiţia aniversară a Galei Oameni de Valoare pentru Constanţa – 5 ani – va fi celebrată prin acorduri muzicale ce se doresc a deveni modele de portative pentru generaţiile următoare. Promovarea valoriilor, principiul ce stă la baza desfaşurării acestei campanii, se extinde începând cu această ediţie, vizând o categorie socială demnă de un progres profesional.

Aşa cum Isis naşte campioni, la fel Gala noastră va da viaţă vocilor pe drumul spre afirmare. Preselecţiile vor avea loc pe 8 noiembrie şi 19 decembrie, începând cu ora 10, la hotel Oxford din Constanţa.

Candidaţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani. Fiecare concurent va interpreta o melodie de muzică uşoară românească. Negativul va fi înregistrat pe CD sau minidisc. Înscrierea candidaţilor pentru preselecţie se face pe adresa office@isis-med.ro

Aleasă prin votul publicului prezent în seara Galei, în sala de spectacol, cea mai apreciată voce va primi din partea organizatorilor un CEC în valoare de 1.000 de euro.

Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis

“Clubul Isis recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează”

Evenimentul |Oameni de Valoare pentru Constanta | este organizat de Asociaţia Clubul Isis şi pus în scenă cu sprijinul Spitalului Privat Isis.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.