Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zece Oameni de valoare pentru Constanța. Votează și tu!

0

 „Zece Oameni de valoare pentru Constanța” eveniment anual organizat de Asociația Clubul Isis si susținut de Spitalul Privat Isis www.oamenidevaloare.ro

Motto:

“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

„Zece Oameni de valoare pentru Constanța” este un proiect ambițios în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Procesul de votare continua pana pe data de 28 februarie. Constantenii sunt invitati sa isi sustina preferatul, oferindu-i zilnic un vot de incredere – sustinere ce-l recomanda ca om de valoare. Va invitam sa accesati www.oamenidevaloare.ro pentru a vedea cine a adunat, pana la aceasta ora, cele mai multe aprecieri.

Prin intermediul platformei www.oamenidevaloare.ro, utilizatorii au posibilitatea de a propune (1 octombrie – 31 decembrie 2013) și de a vota (6 ianuarie – 28 februarie 2014)  oamenii de valoare ai orașului Constanța. În fiecare an, platforma înregistrează peste 50.000 de vizitatori unici.

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării orașului, Asociația Clubul Isis dedică anual valorilr Constanței acest eveniment special. Gala reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării care au contribuit la dezvoltarea orașului de la malul mării. În ultimii trei ani au fost  oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat.

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanța” este un eveniment ce reunește nume cu rezonanță ale orașului. Peste 1.000 de persoane iau parte anual la eveniment, iar peste 360.000 de telespectatori îl urmăresc în direct pe micile ecrane.

Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis

Clubul Isis recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează”

Decernarea premiilor urmărește succesiunea celor 10 categorii ce includ o serie de domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.

Anul acesta, pe 7 martie 2014, Neptun Tv transmite în direct Gala decernării trofeelor – un moment marcant pentru societatea modernă constănțeană care se află într-un continuu proces de reconstrucție morală.

 gala 10 oameni pentru constanta

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.