Timișoara: Workshop fotografie nocturnă

0
Facebook aici.

Titlul e înșelător; mai degrabă l-aș numi “Workshop de fotografie în lumină puțină sau chiar în beznă”. Pentru că noțiunile de zi și noapte dispar, de exemplu, când e vorba de peșteri, la fel și cînd încercăm pictura cu lumină (lightpainting) în spații închise.

Acest gen de fotografie, foarte generos, îl consider mereu un as în mânecă, atât în fotografia de călătorie/explorare, cât și la cea de produs sau eveniment. Sunt sigur că o să îți fie de folos!

Detalii aici

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.