VOLUNTEXPO – un altfel de târg de voluntariat în Arad

0

Centrul Județean de Voluntariat Arad – Asociația Educatio, în parteneriat cu Fundația Pro Prietenia, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad și cu sprijinul Centrului Cultural Județean Arad organizează, între 21 și 22 iulie, de la ora 15:00, Târgul de voluntariat VOLUNTEXPO la Atrium Mall, cu participarea ONG-urilor și Instituțiilor publice arădene.

Evenimentul implică prezentări de oferte și proiecte de voluntariat, prezentările ONG-urilor și instituțiilor arădene, dar include și o sumedenie de programe artistice. Vineri, 22 iulie, între orele 15-18, Fundația Pro Prietenia Arad pregătește „Ziua Veseliei”, cu workshop-uri de origami, pictură, accesorii de decorațiuni handmade, modelaj din plastelină și lut, face-painting sau jocuri de comunicare și reciclare. Nu va lipsi nici muzica, astfel, joi, de la ora 20:00 va cânta trupa arădeană CORSO, iar vineri, tot de la ora 20:00, trupa Hi-Q.

Proiectul VOLUNTEXPO este finanțat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează