Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vodafone Romania aduce parintii si copiii de aceeasi parte a frontului de joc

0

In iunie,

Vodafone Romania aduce parintii si copiii de aceeasi parte a frontului de joc

  • Sambata aceasta, membrii echipei Good Gaming League vor juca cele mai cunoscute jocuri video impreuna cu parintii lor intr-un eveniment unic realizat de Gaming Marathon si conectat de Vodafone

  • Fanii CS:Go, Fortnite, Brawl Stars, Minecraft and Call of Duty vor putea sa urmareasca stream-uri interactive pe tot parcursul zilei

Bucuresti, 11 iunie 2021 – Sub conceptul „Daca ne putem juca impreuna, putem creste impreuna”, Vodafone Romania aduce parintii si copiii de aceeasi parte a frontului de joc. In acest weekend, sambata, fanii jocurilor video sunt invitati la un eveniment online distractiv si interactiv.

Membrii echipei „Good Gaming League” vor juca cele mai cunoscute jocuri video impreuna cu parintii lor intr-un eveniment unic gazduit de Gaming Marathon si conectat de Vodafone. Participantii vor avea ocazia de a descoperi povestile din spatele succesului jucatorilor si importanta gaming-ului responsabil.

Fanii vor putea urmari stream-uri exclusive de la Jaxi, Antonia, Gannicus, IceManLucky, ZaSami, AmyClaire si Madalin (echipa Good Gaming League). De exemplu, Jaxi si tatal sau vor juca impreuna Counter-Strike 1.6 si Counter-Strike: Global Offensive. Echipa lor va lupta impotriva comunitatii lui Jaxi.

In aceeasi zi, participantii vor avea oportunitatea sa participe la un stream in care Antonia va discuta cu mama ei despre sustinerea pe care i-a oferit-o in cariera de gamer & streamer.

In plus, fanii Brawl Stars vor avea ocazia sa participe la un turneu unic. Madalin isi asteapta fanii si urmaritorii sa intre, alaturi de un parinte, in competitia „Brawl stars 2v2”.

Vrem sa ii incurajam pe parinti sa impartaseasca momente placute de jocuri video cu fiii si fiicele lor, la fel cum si noi jucam sah sau rummy cu parintii nostri. Cu siguranta, toti ne amintim acele momente dragi petrecute impreuna. Cu ajutorul jocurilor video, parintii pot construi o conexiune si o comunicare mult mai puternice cu cei mici. Si, in acelasi timp, pot afla, fara a fi intruzivi, ce anume le atrage atentia copiilor”, a declarat Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication, Vodafone Romania.

Gaming Marathon connected by Vodafone va avea loc sambata aceasta si va contine transmisiuni live pe tot parcursul zilei pe canalele de streaming ale jucatorilor. Fanii vor avea oportunitatea sa participe la runde intensive de CS:Go, Fortnite, Brawl Stars, Minecraft and Call of Duty. Programul complet, dar si mai multe informatii sunt disponibile aici.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 – si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 48 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 31 martie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 123 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.