VIDEO: Pionieri ai muzicii ambient în România, Thy Veils prezintă noul video live intitulat „Adâncime”

1

„Important este să lucrezi totdeauna în adâncime. Trebuie să crezi. Ai forat metri fără să găsești nimic. Continuă: dedesupt zace cel mai pur briliant, comoara. Se găsește totdeauna o comoară.” – George Enescu

the velis

 
Pionieri ai muzicii ambient în România, Thy Veils prezintă noul video live intitulat „Adâncime”. Înregistrarea a avut loc în sala de balet a Școlii Populare de Arte din Timișoara și surprinde ansamblul Timișorean în actuala formulă live, intepretând o piesă nouă, ce va fi inclusă în următorul material discografic.
Vizual, „Adâncime” beneficiază de un tratament cinematografic ce susține în imagine bogăția timbrală și conceptuală cu care Thy Veils și-a obișnuit deja publicul în cei 19 ani de existență.
Chiar dacă „Adâncime” diferă ca și conținut imagistic de restul lucrărilor de video art produse de Thy Veils până în prezent, punând accentul pe expresia prestației muzicienilor și utilizând din plin o paletă inedită de elemente vizuale subtile, noul video invită și poartă publicul într-un nou univers imaginar misterios, luminos și sensibil.
 
Daniel Dorobanțu – electronice, proiecții video, regie, montaj și postproducție
Manuela Marchiș – voce
Ana Telea – chitară
Radu Pieloiu – tobe și percuții
Attila Lukinich – înregistrări, mixaj și mastering
Eugen Neacșu – camera
Evelyne Krall – camera
Cristi Văduva – camera

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează