VIDEO: Just for Positive aduce zambetul la Chisinau

0

Chiar dacă soarele a fost acela care a adus zîmbetele pe feţele oamenilor în această primăvară plăcută, un grup de tineri și-a stabilit provocarea de a-i ajuta pe oameni să nu uite de acest accesoriu minunat care îi face mai pozitivi. Pentru realizarea acestui scop, redactorii site-ului Justforpositive.com au ieșit din spatele ecranelor și au filmat 100 de zîmbete pentru a le distribui şi altora starea de spirit fericită pe care trebuie s-o aibă în această primăvară!

just for positive chisinau

Zîmbetul este  o modalitate verificată de a ne îmbunătăţi dispoziţia şi exprima fericirea, de aceea este esenţial să folosim ori de cîte ori este posibil acest remediu împotriva tristeţii şi supărării. Iar pentru că cercetătorii spun că zîmbetul este un fenomen contagios, tinerii au hotărît să-i molipsească şi pe ceilalți cu acest virus plăcut!

Iată filmulețul pe care l-au realizat în cadrul proiectului:

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează