Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Culture Fusion: Eveniment românesc desfășurat în 7 țări europene

0

Urban Culture Fusion

Eveniment românesc desfășurat în 7 țări europene: Germania, Franța, Italia, Austria, Bulgaria, UK și România

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primăvară și până la sfârșitul anului jmEvents oferă o serie de producții variate într-o ambianță potrivită cu tumultul marilor orașe.

În 2013, au avut loc numeroase evenimente și programe, dintre care la loc de cinste sunt EUROPAfest – jazz | blues | pop | classic, Bucharest International JAZZ Competition, Jeunesses International Piano Competition, Summer Music Academy Sinaia, EUROPAfest Tour dar și Urban Culture Fusion, care se va încheia în decembrie. Toateau adus în fațaspectatorilor o atmosferă specială, trupe de excepție și artiști talentați din Europa până în Asia și din SUA până în Uruguay.

 

Cel mai recent proiect inițiat și realizat de jmEvents, Urban Culture Fusion se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea europeană de amploare. Acesta include concerte și workshopuri în 7 țări: Germania, Franța, Italia, Austria, Bulgaria, UK și România, într-un turneu de 20/25 de concerte derulate în perioada 20 mai – 31 decembrie 2013.

Evenimentul oferă cadrul de dialog cultural, cooperare și promovare unor muzicieni talentați, români și europeni, care formează ansamblul Urban Culture Fusion. Peste 32 de artiști care evoluează alternativ, având în cadrul fiecărui concert 7-8 muzicieni, sub îndrumarea directorului artistic Luigi Gageos, dau consistență, autenticitate și savoare fiecărui eveniment.

Aceștia interpretează într-o manieră rafinată, într-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul internațional de jazz, pop, blues, clasic. Cu spectacole pline de culoare și diversitate, evoluții live dintre cele mai interesante și energice, Urban Culture Fusion a fost primit cu brațele deschise de către publicul european de pretudindeni, pasionat al muzicii, indiferent de vârstă, educație sau preferințe muzicale.

După Londra, Oxford, Nantes, Ruse, București, Sinaia și Sibiu următoarele evenimente Urban Culture Fusion – Connect Europe through Music ! sunt programate pentru perioada noiembrie-decembrie în Austria, Italia, UK și Germania.

3_Afis_Urban Culture Fusion

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.