Urban Culture Fusion: Eveniment românesc desfășurat în 7 țări europene

0

Urban Culture Fusion

Eveniment românesc desfășurat în 7 țări europene: Germania, Franța, Italia, Austria, Bulgaria, UK și România

De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Din primăvară și până la sfârșitul anului jmEvents oferă o serie de producții variate într-o ambianță potrivită cu tumultul marilor orașe.

În 2013, au avut loc numeroase evenimente și programe, dintre care la loc de cinste sunt EUROPAfest – jazz | blues | pop | classic, Bucharest International JAZZ Competition, Jeunesses International Piano Competition, Summer Music Academy Sinaia, EUROPAfest Tour dar și Urban Culture Fusion, care se va încheia în decembrie. Toateau adus în fațaspectatorilor o atmosferă specială, trupe de excepție și artiști talentați din Europa până în Asia și din SUA până în Uruguay.

 

Cel mai recent proiect inițiat și realizat de jmEvents, Urban Culture Fusion se distinge prin originalitate, dar și prin dimensiunea europeană de amploare. Acesta include concerte și workshopuri în 7 țări: Germania, Franța, Italia, Austria, Bulgaria, UK și România, într-un turneu de 20/25 de concerte derulate în perioada 20 mai – 31 decembrie 2013.

Evenimentul oferă cadrul de dialog cultural, cooperare și promovare unor muzicieni talentați, români și europeni, care formează ansamblul Urban Culture Fusion. Peste 32 de artiști care evoluează alternativ, având în cadrul fiecărui concert 7-8 muzicieni, sub îndrumarea directorului artistic Luigi Gageos, dau consistență, autenticitate și savoare fiecărui eveniment.

Aceștia interpretează într-o manieră rafinată, într-un fusion inedit, teme cunoscute din repertoriul internațional de jazz, pop, blues, clasic. Cu spectacole pline de culoare și diversitate, evoluții live dintre cele mai interesante și energice, Urban Culture Fusion a fost primit cu brațele deschise de către publicul european de pretudindeni, pasionat al muzicii, indiferent de vârstă, educație sau preferințe muzicale.

După Londra, Oxford, Nantes, Ruse, București, Sinaia și Sibiu următoarele evenimente Urban Culture Fusion – Connect Europe through Music ! sunt programate pentru perioada noiembrie-decembrie în Austria, Italia, UK și Germania.

3_Afis_Urban Culture Fusion

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează