Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turism cultural in Oradea!

0

Centrul istoric Oradea – arhitectură, cultură, istorie.

Centrul istoric din Oradea va beneficia de investiţii importante în următorii 2 ani! Pachetul complex de promovare a turismului cultural este numit „Centrul istoric Oradea – arhitectură, cultură, istorie”

Potrivit AGERPRES, timp de doi ani, între martie 2011-martie 2013, Oradea va fi mediatizată prin mai multe activităţi cuprinse în proiect: se va edita o hartă turistică cu obiective şi trasee turistice, prin panouri informativ-publicitare, se vor organiza două evenimente cultural-turistice de anvergură regională şi naţională în cadrul cărora să fie promovate ‘rezervaţia de arhitectură’ Centrul Istoric Oradea şi Cetatea Oradea, spoturi video cu rol de promovare a turismului cultural şi de patrimoniu.

Valoarea totală a proiectului este de 973.556,31 lei, din care valoare nerambursabilă suportată din Fondul European de Dezvoltare Regională 631,642,85 lei, valoare nerambursabilă suportată din bugetul naţional 96.604,21 lei, valoarea cofinanţării Municipiului Oradea este de 14.862,18 lei, iar suma neeligibilă suportată de beneficiar, cu TVA-ul aferent, este de 52.100,84 lei.

Sursa: AGERPRES via administratie.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.