Turism cultural in Oradea!

0

Centrul istoric Oradea – arhitectură, cultură, istorie.

Centrul istoric din Oradea va beneficia de investiţii importante în următorii 2 ani! Pachetul complex de promovare a turismului cultural este numit „Centrul istoric Oradea – arhitectură, cultură, istorie”

Potrivit AGERPRES, timp de doi ani, între martie 2011-martie 2013, Oradea va fi mediatizată prin mai multe activităţi cuprinse în proiect: se va edita o hartă turistică cu obiective şi trasee turistice, prin panouri informativ-publicitare, se vor organiza două evenimente cultural-turistice de anvergură regională şi naţională în cadrul cărora să fie promovate ‘rezervaţia de arhitectură’ Centrul Istoric Oradea şi Cetatea Oradea, spoturi video cu rol de promovare a turismului cultural şi de patrimoniu.

Valoarea totală a proiectului este de 973.556,31 lei, din care valoare nerambursabilă suportată din Fondul European de Dezvoltare Regională 631,642,85 lei, valoare nerambursabilă suportată din bugetul naţional 96.604,21 lei, valoarea cofinanţării Municipiului Oradea este de 14.862,18 lei, iar suma neeligibilă suportată de beneficiar, cu TVA-ul aferent, este de 52.100,84 lei.

Sursa: AGERPRES via administratie.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează